SARIOĞLAN DA ÇOCUKLARIN KARNE HEYECANI
17 Haziran 2016

Tüm yurtta olduğu gibi Sarıoğlan'da da eğitim ve öğretim yılı başarı ile sona erdi. Bu yıl ilçedeki karne dağıtım töreni ise Cumhuriyet İlköğretim okulunda yaşandı. Karne dağıtım proğramına Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, Garnizon Komutanı Alparslan Bostancı, Belediye başkanını temsilen Belediye meclis üyesi Mehmet Tatlı, İlçe Emniyet Amiri Adnan Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Erdal Tunç, Halk Eğitim Müdürü Metin Güntay, davetliler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Başarılı öğrencilere çeşitli ödüller ve tatil kitapları hediye edildi, toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.
Törende öğrencilere altın öğütler veren Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan; 'Alınan karneler, sizlerin bir yıl boyunca yapmış olduğu çalışmalarınızın göstergesi. Bu nedenle bu başarınıza güvenerek sakın boş durmayın. Yaz tatilinde de okuldaki gibi bol bol kitap okuyun' derken Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'da, geleceğin gençlerini yetiştiren öğretmenlere ve velilere çabaları nedeniyle teşekkür etti, öğrencilere de kazasız, belasız, sorunsuz bir tatil diledi.