Sarıoğlan İlçe Merkezi Asfalt Hazırlıkları Başladı
3 Ağustos 2017

Sarıoğlan İlçe merkezi asfalt hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut, "Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile hazırladığımız program doğrultusunda ilçe merkezimizde asfaltlama çalışmaları için yarından itibaren zemin hazırlama, sertleştirme, ziftleme çalışmaları aşamalı olarak yapılacak, İlk etapta
5 km asfalt sıcak bütümlü satıh kaplama şeklinde olacaktır. Daha sonra Planlamalarımız da sıcak asfalt yapılmasını düşündüğümüz yerlerin hazırlıkları da yapılmaya başlanacaktır.Çalışmaların aksamaması için ekiplerin çalışma bölgelerine araç, gereç, tarım alet ve makinelerinin bırakılmaması, çalışmaların aksamaması açısından önemlidir. Gerekli hassasiyeti göstereceğinizi biliyor. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.