Sarıoğlan Merkez Cami Şadırvanı Tamamlanarak Hizmete Sunuldu
13 Kasım 2020

Sarıoğlan Belediyesi Şenyurt Camii Şadırvanını Hizmete açtı. Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım göreve geldiğinde en çok şikayet edilen yerlerden biri de bu tuvalet idi. Başkan Bekir Ayyıldırım yaptığı inceleme de burasının ilçeye yakışmadığını yıkılarak yeniden yapılması kararını verdi. Başkan Bekir Ayyıldırım;"İlçe Merkezine Yapılan bu Şadırvanın yapılmasında katkılarından dolayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükılıç Beye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize Hayırlı olsun. Yapmak bizden korumak ve yaşatmak sizden. Şadırvanımız Bay, Bayan ve Engelli bölümlerinden oluşmaktadır. Mevcut yer ve şartlarda en iyisini yapmaya çalıştık. Bazı eksiklerimiz ve hatalarımız olabilir. Bunlarında giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Tekrar Hayırlı olsun. " dedi.