SARIOĞLAN VE PALAS KADIN VE GENÇLİK MERKEZİNİ ERDOĞAN-GÜL AÇACAK
1 Aralık 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın büyük çabası ve mücadelesi ile Kayseri'de ki ilçe merkezlerine birer adet, Sarıoğlan ve Palas'a ayrı ayrı yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezlerini, Cumhurbaşkanları Recep Tayyip Erdoğan ile Abdullah Gül birlikte açacak. TRT dahil bir çok uydu televizyondan canlı olarak verilecek 'toplu açılış töreni' ile Sarıoğlan'ın adı tüm Dünyaya duyurulacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 4 Aralık Pazar günü gerçekleştireceği Kayseri programı netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazar günü saat 12.00'de şehrimize gelecek. Erdoğan, saat 13.00'te 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Abdullah Gül Üniversitesi'ndeki Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müzesi'nin açılışını yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış sonrası toplu açılış törenine katılmak üzere Cumhuriyet Meydanı'na geçecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Meydanı'nda toplam 262 milyon TL'lik yatırım ve hizmetlerin toplu açılışını gerçekleştirecek. Erdoğan ve Gül tarafından açılışı yapılacak olan yatırımlar arasında Bilim Merkezi, Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinde yaptığı okullar, Sarıoğlan ve Palas, Özvatan ve Bünyan Kadın ve Gençlik Merkezleri, Erciyes'e yapılan karlama ünitesi, ilçelerde KASKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmaları gibi yatırımlar bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 15.00'te katılacağı toplu açılış töreninde Kayseri halkına da hitap edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreninin ardından Sanayi Gecesi'ne katılarak Kayseri'deki sanayici ve iş adamlarıyla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan Sanayi Gecesi'nin ardından Kayseri'den ayrılacak.