SARIOĞLAN'DA BAYRAM VE OKUL AÇILIŞ HAZIRLIKLARI
2 Eylül 2016

Sarıoğlan ilçe merkezinde bayram ve okul açılışı öncesi temizliğe ağırlık verildi.  İlçe genelinde bulvar, cadde, sokak, meydanlar, mezarlıklar, camiler, parklar ve okulllar çevresinde  bayram temizliği yapıldı.
Sarıoğlan Belediye başkanı Ali Osman Yıldız; "İlçemizin Kurban bayramı hazırlıkları kapsamında, halkımızın sıklıkla kullandıkları alanların ve mekanların temizliklerine ve bakımlarının yapılmasına büyük titizlik ve önem veriyoruz. Bunun için camilerimiz, okullarımız, parklarımız,  mezarlıklarımızın çevresinin temizliklerini düzenli olarak yaptırmaya çalışıyoruz. Halkımızın daha güzel bir çevrede yaşaması için elimizdeki imkanlarla, en iyisini yapmanın gayretindeyiz. Eğitim hazırlıkları çevresinde ise okullarımızın bahçelerinde ve çevresinde temizlik ve kilitli parke çalışmalarımız devam etmektedir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve öğretmenlerimiz için ne yapsak az"  dedi.