HABERLER
Header Resmi
Sarıoğlan’da modern çöp konteynerı dağıtımı devam
4 Eylül 2016

Sarıoğlan'da eskiyen hizmet yenilenerek devam ediyor. İlçe sınırlarında yaşayan halkın şikayetine neden olan, eski varillerin yerini alan modern ve kapaklı çöp konteynerların dağıtımı talep doğrultusunda devam ediyor.

Yeni çöp kontenyırların getirilmesi konusunda yardımcı olan Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül’e teşekkür eden Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız şunları söyledi.

“Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın, temizlik hizmetlerinden daha kaliteli ve daha iyi yararlanmalarını istiyoruz. Eski varillerin çoğunu kademili ve planlı şekilde çöp toplama araçlarımızla uyumlu kapaklı yeni konteynerlarla değiştirdik.  Bu değişim ile hem varillerin yarattığı pis koku, sinek üretme ortadan kalktı hem de daha hızlı çöp toplama imkanı doğdu. Kısıtlı imkanları ile bir çok işi başarmaya çalışıyoruz. Aslında en büyük sorunumuz nüfusun azalması. Yazın bazı bölgelerimizde nüfus katlıyor. O zaman çöp hizmetlerimizde ister istemez aksıyor. Ama bu kişilerin çoğunun nüfusu Sarıoğlan dışında. Biz ilçe dışında yaşayanların belediye hizmetleri ve gelirlerinin artırılması için nüfuslarını Sarıoğlan’a aldırmalarını istiyoruz. Biz halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek için elimizden gelen ne varsa fazlasıyla yapıyoruz. Halkımızın da bize ve ekiplerimize güvenmelerini ve desteklemelerini bekliyoruz. Özellikle bu temizlik ve modern kontenyırların korunmasında halkımıza büyük görev düşüyor” dedi.

Bu haber 1495 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör