ŞENYURT MAHALLESİ ERCİYES SOKAĞINA KİLİTLİ PARKE
12 Mayıs 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın, son yaptığı muhtarlar toplantısında 'Benim mahalleme hiç bir hizmet yapılmadı' diye sitem eden mahalle muhtarı Murat Aksoy'un talebi üzerine Erciyes sokağından başlayarak, belirlenen cadde ve sokaklara planlandığı gibi kilitli parke döşenecek, bakım ve onarım yapılacak.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, çalışmaların yoğunlaşması ve hızlanması ile, çamurlu ve sorunlu yolların giderek azaldığını belirterek "Hemşehrilerim biraz daha sabırlı olsun. Şu an için çalışmalar kıt imkanlara ve zor şartlara karşın yinede hızlı gidiyor. Seçimden önce ne söz verdim ise fazlasını yapacağım. Benim için önemli olan proje üretilmesi ve Sarıoğlan'ın hızlı kalkınması' diye konuştu.