TERÖRE 6 ŞEHİT DAHA VERDİK..BAŞKAN YILDIZ DAN TAZİYE..
24 Haziran 2016

Türkiye, terörle mücadeleye ramazan ayında aralıksız devam ederken, hainlerin tuzağında 6 şehit daha verdi. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, bui vatanı. milleti, devleti bölmek isteyen hainlerin tarihten ders almasını isterken, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diledi. Başkan Yıldız "Bu topraklarda doğan, büyüyen, karnını doyuran, devletin imkanları ile yaşayıp, batının uşağı ve işbirlikçisi olan hain ve teröristlerin Allah kat kat belasını versin" dedi.

Genelkurmay'ın açıklamasına göre; Hakkari'de şehit olan Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün Ünye, Uzman Çavuş Ali Daniyar'ın Antalya, Astsubay Mustafa Gevrek'in Kırşehir, Uzman Çavuş Harun Koçak'ın Yozgatlı olduğu öğrenildi. Mardin'in Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Oğuz Emre Erkoç'un Çorum, Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna'nın Muğla nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi