Yerlikuyu'daki köprü yapılıyor, kanal genişletiliyor
10 Ekim 2016

Kayseri'nin diğer ilçelerine göre dağınık ve yerleşim merkezi ile nufusa sahip olan Sarıoğlan'da belediye hizmetleri çeşitlenerek devam ediyor. Yerlikuyu mahallesinin ortasından geçen ve yoğun yağışların olduğu dönemlerde yetersiz kalan tahliye kanalı, muhtar ve mahalle halkının talebi, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın talimatı ile genişletiliyor. Yolda aksamalara neden olan eski menfez yıkılarak, geniş borularla büyütülecek. Daha sonra ise taşkın suların çevreye zarar vermemesi için kanalda genişletilecek. Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, halkın istek ve taleplerinin önemli olduğunu belirterek "Program dahilinde sorunları çözmeye devam ediyoruz. İmkanlarımızı zorluyoruz. Hizmet kalitemizi artırırken çeşitlendirmeye de devam ediyoruz" dedi.