?Yeşiller içinde Sarıoğlan? için fidan dikimi?
29 Nisan 2016

??Yeşiller içinde bir Sarıoğlan” için çalışan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, ilçenin dört bir yanındaki ağaçlandırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeni dikilen ve dikilecek olan fidanlar ile kişi başına düşen yeşil alan miktarı katlanarak artacak.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ??Sarıoğlan içinde yeşiller değil, yeşiller içinde bir Sarıoğlan istiyor ve bunun için çalışıyoruz. İlçede ağaçlandırmaya müsait alanları ağaçlandırıyoruz. Bir kentin, ilçenin, yerleşim merkezinin yeşil alan miktarı o şehrin medeniyet ölçüsünü gösteriyor. Biz de yeşil bir Sarıoğlan?ı hayal ediyor, bunun için çalışıyoruz. Ağaçlandırma için uygun alanların ağaçla buluşması için gayret gösteriyoruz” dedi.

Sarıoğlan merkezden başlayarak, ana yollar ve caddeler üzerindeki yol kenarlarında, mezarlıklarda, park, bahçe ve oyun alanlarında, halkın ve gençlerin yoğun bulunduğu alanlarda fidan dikme çalışmaları daha da artarak devam edecek.